Merhaba;
Öncelikle bir script'i kurmak aksi belirtilmedikçe hosting firmasının vazifesi değildir. Firma, barındırma hizmeti verir, sitenin oluşumu ile ilgilenmez. Ancak serverda çeşitli bileşen eksiklikleri varsa ya da serverdan kaynaklanan bir problem varsa iletirsiniz, ilgilenirler. "Script'i kurmayı beceremediler" dediğiniz için böyle bir yorum yapmayı uygun buldum.
Anladığım kadarı ile firmadan tekrar bir host alımı yapmışsınız (Daha önce 50TL verdiğinizi söylediğiniz için bu şekilde yorumladım). Ancak ücreti daha sonra ödeyeceğinizi söylemişsiniz. Eğer söylediğiniz tarihte gereken ücreti ödemediyseniz bu firmanın size izin tanımak zorunda olduğu anlamını zannederim taşımıyor. Kendileri ücreti ödemenizi beklemek yerine hesabı silmeyi uygun bulmuş. Eğer siz daha önce aldığınız bir host için ödeme yaptıysanız, bu da bir sonraki ay/yıl için gerekli olan ücretse hesabın yasal olarak belirli bir süre (Yanlış anımsamıyorsam 30 gün) dondurulması gerekiyor. Bu süre içerisinde eğer ödeme gelirse hesap/site tekrar açılmalı.
Durumunuzu tam olarak anlayamadığım için kesin yorum yapamadım. Atladıklarım, yanlışlarım varsa sizden şimdiden özür dilerim.
İyi çalışmalar