Merhaba arkadaşlar öncelikle ilginiz için teşekkür ederim ne zamandır bu konuda haberler alıyordum kısmet bugune imiş ben adı geçen Efkan adlı kişiyim burda adı gecen arkadas da bir müşterimin yanında çalışan sözde webmaster arkadastır. İzni olmamasına rağmen bu çalıştığı yerden izinsiz çalan arkadaştır Emek hırsızıdır işin özü .Hadi çalmayı bırakın resmi ortagıyız dağıtıcıyız gibi yalanları söyleyebilen hele böyle bir webmaster platformunda tereciye tere satar edasıyla diz boyu yalanlar sarfederek eylemini acemi ce sürdürmektedir.
Demezler mi adama kimin malını kime satıyorsun ?
ki değerli arkadaşlarda demişler sağolsunlar .Adı gecen bu arkadasın çalıstığı bu firmaya çok düşük fiyatlardan iki script verdim . Birisinin ücretini aldım diğeri de malum coğumuzun başına gelen bir çok olay gibi güme gitti. Sözüm ona bana yüklü fiyat ödemiş bu arkadaşlar .
Bu iki sistemi malesef bu arkadaş tarafından çalınmıs olup kullanılmaktadır.
Gerçi bu sistemler önceki dönemlerde yazılmış olup benim için değeri kalmamıs sistemler olup aynı fiyatlar civarında yeni sistemler yazılımıs ve satışa sunulmustur.
Değerli webmaster arkadaşlarım takdir sizindir. Destek olan arkadaşlara teşekkür ederim.