Merhaba arkadaşlar konu anlatıldıgı gibidir saptırma kesinlikle yoktur az çok r10 tanır beni ben sunsis.com dan 50 tl karşılığı host aldım paralarını yolladım ilahi sitesi için daha sonra filmizliyorum.net için aldım scripi kurmayı beceremediler yapılmayan işe siz olsanız para ödermisiniz herneyse geçen bi video scripi aldım onuda kuramadılar sonra scripi aldığım çocuğa dedimki scrip hata veriyormuş çocukda problemi anlattı ve scripi kurdular dedim cuma günü paranızı yollarım cuma günü ben kamu kurumunda çalışıyorum toplantı olduğunu unuttum ve işyerimdeki pc den mail attım cumartesi de girdiği için ödemenizii şu gün yapacam diye biraz önce parası yatmış sitemi kapattılar üstüne üstlük msn den de sildiler burda çalışmak sizce mantıklımı mantıklı diyen varsa siteleri kapanır o zaman bana hak verirler ben allah için yapıyorum bu işi ama sunsis.com mazeret kabul etmiyor msn den yazdım kapandığında bana söylenen bütün hesabınız silinmiştir bilginize varmı bole bi çalışma düzeni varsa söyleyin ben bir daha bu işi yapmayım ben çok firma ile çalıştım ama nalet olsun bunları tanıdığım güne Allahım şahittirki yalansız abartısız dır yazılar inanmak da size inanmamak da Allaha Emanet Olun.

Kapanan Site İmzamdaki Sitedir