ürgüp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaw senne biçim bi adamsın, kendini ne kadar büyük görüyosun
yok bizim reklamcı geçinen firmalar, yok hepsi çakallar felan? noluyo sana, kimsin sen? mynetin patronumusun?

elbet ofis 2 oda bişi olcak ne bekliyodun? sabancının towerleri gibi binalarmı dikelim?
hali hazırda 4 makinemiz var bu iş için ayırdığımız, 4 makine için datacenter mi kuralım?
Üslübunuz seviyenizi gayet iyi ortaya koymuş zaten, o konuda yoruma gerek yok.

Diğer konuya gelince, doğru bildiğim herşeyi söylerim kimseden de çekinmem. Sanırım siz de o reklamcı firmalardan birinin ya yöneticisi ya da çalışanısınız.(sadece tahmin) Eğer dediklerim doğru olmaysadı burada bulunan yüzlerce insan hergün "şu reklam firması berbat", "sakın bununla çalışmayın para vermiyolar", "bu firma tıkları az sayıyor" vb. gibi şikayetlerde bulunmazlardı.

Bu gibi şikayetlerin hangisini Adsense için duydun. Google tek bir tıkı bile eksik saymaz, paranı şu gün verecem derse o gün verir. En önemlisi de karşında bir muhatap var. Çok büyük reklam firmalarından birine bundan 3-4 ay evvel mail gönderdim, yanıt alamadım, tekrar gönderdim yine yanıt alamadım.

Allah aşkına bana Türk reklam firmalarını savunmayın, hepsi amatörce yapıyor bu işi. İnsanlar bilgisiz diye veya mecburiyetten dolayı kullanıyorlar diye bu o firmaların büyük olduğunu veya profesyonel olduklarını göstermez.
Bir insan Türk reklam firmalarını kullanıyorsa büyük ihtimal adsense'e kabul edilmemiş/ banlanmış veya Allah'ın belası kontör reklamları gibi çöp sitelerden dolayı gelen az paraya isyan ettiklerinden dolayıdır.

Sadece biraz düşünün, cevabı bulmak çok zor değil.