SystemAir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben mg-web adlı arkadaşla bugün tam 10-15 dakka konuştum gerçekten sorunları var.ayrıca konuyu açan arkadaşa da (sanka) yazıklar olsun...para için düştüğün durumlara bak..

Arkadaşım cidden eklediğim konuşmaları okudun mu? Ben neye sitem ediyorum? Sorunun ne olduğunu görüyormusun?SystemAir cidden sanada yazıklar olsun, çıkar at gözlüğünü!

Musa sabit telefon numarası verdi ancak o telefon numarası bir işe YARAMIYOR.Bir işe yaramadığı apacık ortada Musa kendisi bile bir defa haberim oldu diyor.

85 tl benim için önemli değil diye mesajımda belirtmiştim, yani para için kendimi küçük düşürmem ama bir numara hergün aranıp hergün sinir bozucu aynı kelimeleri duyun siz ne yapacaksınız bakalım.Çok isteyen varsa buyursun gelsin vereyim bir numara 20 gün boyunca arasın ben hergün aynı kelimeleri sıralayayım nasıl sabredeceksiniz bakalım.

Belki siz Musa'yı eskiden tanıyorsunuz ancak benim için ilk defa ticaret yaptığım birisidir.100 güven sağlayıp, dost yerine koyacağım birisi değildir.Bu herkes için böyledir.Her alışveriş yaptığınız kişiye %100 güven mi sağlıyorsunuz? Konu buralara düşmesin diye de tam 20 gün uğraştım. Mecburmuydum 20 gün uğraşmaya!

Musa paranın gecikmesi değil arkadaşım, SIKILDIM HERGÜN YALAN DİNLEMEKTEN!TELEFON DA ki iletişim sıkıntısı aynen burda da devam ediyor.

Musa bas bas bağırmıyorum, sana destek vereceğim diye mesaj yazan arkadaşlar, benim zamanımı, geçen süreyi ve meydana gelen diğer sıkıntıları hiçe saymak için mesaj atıyorlar onlara cevap veriyorum.Sende haklısın vermeyeyim daha çok uğraşmaya değer bir durum kalmadı.

A3raham isimli arkadaşada teşekkür ediyorum, konuya mantıklı bir cevap yazdığı için.

Herkese iyi forumlar