SystemAir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben mg-web adlı arkadaşla bugün tam 10-15 dakka konuştum gerçekten sorunları var.ayrıca konuyu açan arkadaşa da (sanka) yazıklar olsun...para için düştüğün durumlara bak..

Kimse olaya objektif yaklaşmıyor sırf daha önceden tanıdığınız için musa nın tarafını tutuyorsunuz . Bende tanıyorum musa yı ama adam daha ne yapsın 20 gün çocuk oyalar gibi oyalamışlar . Susmuş susmuş patlamış adam . Belki baştan itibaren " kardeşim paramız yok olunca verelim kusura bakma " deseler zaten bu arkadaş 85 lira için hiç bu duruma gelmeyecek. Ama oyalamışlar. Bu kadar basit yorum olmazki. Adwords işi yapan kişiler müşterilerine karşı sorumludurlar. Müşteri açıp ta kardeşim benim reklamım yayınlanmıyor dediği zaman adwords hizmeti veren kişi zor duruma düşer . Müşteri hesaptaki sorunu yada musa nın parayı ödemediğini anlamaz . Bende bu işi yapıyordum daha önce ve sırf sözlerimi yerine getiremeyeceğimden korktuğum için bıraktım bu işi. Ki musa da bırakmış şu an öyle yazıyor. Tamam musa ile arkadaş olabilirsiniz onun ne kadar dürüst olduğunu anlatabilirsiniz ama bir kişi mağdur olduğu için burada konu açıyorsa onada saygı gösterin . İnsan gerekirse 1 lirasının bile peşine düşer ve hakkını arar. Kaldı ki arkadaş en son çare olarak buraya konu açmış . Biraz objektif olun lütfen...