merhaba arkadaşlar ben cihat
isimtescilde 3 yılı aşkındır hesabım var ve icin 250 domain barındırdım bugüne kadar ancak domainlerimi kredi kartımla alıyorum.
aksarayda cüzdanımı carptılar bankayı aradım kartı iptal ettiler şimdi isimtescile giriş yaptığım da "hesabınız iptal edildi sahte kredi kartı" diyor aradım benden 15.6 tl ödememi istediler kartımın extresini zaten yatırmıstım. yani anlatmak istediğim kredi kartı sahte olunca sistem otamatik dışarı atıyor ödeme yapsanız bile ödeme istiyorlar kendim avcılardayım.
üsküdar tarafında arkadaş varmı faxla beyanname versem dekontları göndersem ilgilenebilecek ? isimtescil firması üsküdar altunizadede
ben şimdi dolandırıldımmı ? Çok İronik
Dolandırıldığınızı kendiniz bile bilmezken ! ki ortada bir dolandırıcılık yokken böyle bir ithamda bulunuyor ve bulunduğunuz iddaya kendiniz bile inanmamayıp bize soryorsunuz dolandırıldım mı diye ?
Evet çok ironik; ama yaşanılan değil yazdıklarınız.