Geçen hafta ark.la beraber gittik,tam bir komedi millet gülcez diye öldü Bence pc de izlemek yerine sinemaya gidin,orda daha bir başka oluyor.Gencturkcell liysen 6 tl iki kişi.3 tl yi nerelere harcamıyoruz ki.Kısaca filmden bahsetmek gerekirse

Jim Carrey ilk başta herşeye hayır diyor,yani ark.ları partiye çağırıyor hayır,komşusu yemeğe çağırıyor hayır vs. Sonra arkadaşı bir konferansa çağırıyor.Orda buna zorla herşeye evet demeyi öğretiyorlar sonra konferanstan çıkınca şarapçının biri yanına geliyor beni evime götürürmüsün diye tam hayır diyecekken Jim Carrey nin ark.daşı geliyor,tabiki götürür fln diye daha sonra Jim Carrey zorla tabii neden olmasın diyor bindiyor arabaya ve yola çıkıyorlar.Yolda şarapçı telefonunu kullanabilirmiyim diyor,onada tabii diyo Şarapçıyı bırakmak için ıssız biyere geliyor bunlar,tam şarapçı inerken biraz para alabilirmiyim diyoyüzsüzlüğün bu kadarı artık.Jim Carrey nin aklına yine konferans geliyor zorla onada tabii diyor.Biraz veriyor,şarapçı sende çok varmış diğerlerinide versene diyor oda tabii diyor uzatıyor ama parayı vermek istemiyo şarapçı zorla alıyorSonra arabayla tam geri dönerken benzin bitiyo ordan benzinliğe kadar yürüyor.Benzinlikte kendince başına gelenleri anlatıyor o sırada benzin almak için motorsikletli bir kız geliyor.Kız bunu kendi kendine koşurken görünce soyuldunmu diyo oda yoo diyo,Jim Carrey de kıza soruyor sen soyuldun herhalde diye oda hayır diyo.Kız sonra arabanın yanına ben götürebilirim diyo oda olur diyo.Sonra Jim Carrey teşekkür için seni öpmücem diyo,oda kız ben öyle birşey dedim diyor ama sonra dayanamıyo öpüyo(dudak) filan işte böyle izleyin görün,kopun