benim bu olaydaki kimseyle alakam yok ve gerçekten neden yazıp suya sabuna dokunduğumu bilmiyorum ama dayanamayıp bir şeyler söylemek istedim.
özellikle de başta şikayet edip karşıdakini dolandırıcılıkla suçlayan bir arkadaşa. bence *********** tarzı kelimeler her önüne gelene söylenmemeli, benim gördüğüm ve okuduğum kadarıyla borçlu olan kişi durumu olmadığından dolayı borcunu geri ödeyememiş ve evet doğrudur uzun bir süre olduğu ama yine de ısrarla ödeyebileceği zaman ödeyeceğini söylemiş. iyi niyetle her türlü iletişim bilgilerini de paylaşmış. tamam her şey iyi güzel ticaret ahlakı falan da burada holdingler arası iş yapmıyoruz. bir insanın sıkıntılı bir durumu olabilir o an ve bunu paylaştığı ve anlatmaya çalıştığı sürece bu onun *********** olduğunu göstermez. bence biraz daha sağ duyulu olmak gerekir, ileride herhangi bir yere bir borcunuz olduğunda ve alacaklarınızı tahsil edemediğiniz için ödeyemediğinizde siz de aynı durumu daha iyi anlarsınız.
neyse dediğim gibi kimseyi tanımam etmem ama görüşüm bu, umarım sorun kısa zamanda çözülür tatsızlık olmaz daha fazla..