Hayır hiç utanmayacam, ben 20 gün boyunca bu arkadaşları hergün iki defa aradım.Kaç defa tamam hesabınıza para gönderildi, sabah hesabınızda görmezseniz tekrar arayın denildi.Her aramamda da notumun Musa beye iletileceği bildirildi.Ama ne geri dönüşü oldu, nede bir ilgilenen.Ertesi gün yine ben aramak zorunda kaldım.
Bakın eklediğim konuşmalarda var; şirketten konuştuğumuz kişi Musa ödemeyi yapmadıysa hesap numaranız bende var yarın ben yaparım diyor.Ertesi gün ki konuşmada da beni ilgilendirmez, Musa kendisi halletsin diyor.Kısacası sıkıldım ve yalan dolanda birşey yazdığım yok.
85 tl lik bir ticaret yaptık.Araba almadık ya, bunun için bu kadar koşturmak zorunda değilim.İşte bugün herkesin önünde söz veriyor akşama tamamlayacağım diye yine tamamlamıyor.E insanoğlu hiç olmasa bi telefon aç - mail at arkadaşım şu kadar iade yapabildim, üstünü yarın sabah göndereyim de. Hiçbir yaklaşım göstermesin, 20 gün sonra parayı ödeyince temize çıksın.Oh ne ala!!! Bende paramı aldım diye utanayım!!!
Tekrar tekrar aynı cümleleri kurmaktan sıkıldım.Ama halen anlamamakta ısrar edenler var.
Ne zaman ki ben r10'a konu açtım hesabıma ödeme geldi.Tekrar ediyorum bana 85 tl koymaz!Belki bir çok arkadaşımız için büyük para değildir.Ama madem ortada ticaret ahlakına sığmayan bir durum var bunu herkes görmeli, sonra bu arkadaştan alışveriş yapacak kişiler bunu bilmeli.
Gersini mg-web bilir, utanırmı, sıkılır mı orasına da karışmam, ben yaptığımız ticarette ki sıkıntıyı dile getirdim, hemde gereğinden fazla bir süre bekledikten sonra.
Hocam haklısın dedik , elimizde olan ücreti gönderdik... Herşey iyi hoş da neden hala bas bas bağırıyorsun sana haklısın dediğimiz halde... Ortada dolandırıcılık olmadığını cümle alem gördü biliyor. Sen hala şöyle böyle konuşuyorsun. Paranın geri kalanınıda verdiğim zaman ne yapacaksın cidden merak ediyorum.Sözlerine son verecek misin. Yok sessiz kalmamak lazımmış vs imiş diyorsun. Haberim yoktu konudan başkası haber verdi ve o şekilde haberim oldu. Hesabımda para yoktu ve ödeme aldı birinden sanada o şekilde para gönderdim. Konuyu üstte tutmak istiyorsan ve herkes görsün istiyorsan ben senin yerine üste çıkartırım, çünkü alnım açık benim.
Kendin msn de diyordun *********** olduğuna inanmıyorum sadece işin uzaması canım ı sıkıyor diye. Ama konu buraya yazılırken buyrun dolandırıcının adı vs i telefon bilgisi felan diyorsun. Halen diyorum ki sana , haklısın , paran gecikti , ama 85 liranın neresini dolandırcaksın Allah aşkına otur bi düşün. Onca yıllık itibarı 85 lira için çöpe mi atacaksın. Nice adamlar geldi geçti burdan , milyarlar uçurdular sesini çıkaranlar oldu , savcıydı vs idi uğraşanlar oldu ama adamlar buraya gelipte bi mesaj bile atmaya tenezzül etmeden götürdükleri paraları yiyorlardı. Ben burda dolandırma olayı vs olmadığı halde sana cevap veriyorum. Neden ? Çünkü öyle biri değilim , paraya tamah eden birisi değilim , ve 85 lira için adımı kirletecek biri değilim.Belki sen öyle düşünüyorsun ama ben değilim kusura bakma.
Öyle birisi olsam ne msn de karşılık alırdın benden , neden sana sabit numaramı verirdim.
Senin haberin yokken ofis numaramın değiştiğinden ben sana kendim verdim!!!
Konunun daha fazla uzamasını istemiyorum msn'e gel konuşalım ordan.Paranın geri kalanınıda al ve bildiğin şekilde ticaret yapmaya başla.!!!
Saygılar.