*********** Olan Bunu Yazmaz... Hesabında 48 YTL Olması Normal Arkadaş Hesabında Hesabında 50 YTL varsa 2 YTL Havale Ücreti Olarak Gidecektir.
Kalan 32 YTL içinde Kimseyede *********** Diye Lanse edip ayrıca Telefon Numaraları gibi Şahsi Bilgilerini Yayınlamakta Hiç hoş Değil.
Kaldıki Haldende Anlamak Gerek Para Sıkıntısı Olmuş Olabilir, Söz veren Birisi Ödeme Yapmamış Olabilir. 80 YTL ödenirse lanse ettiğiniz sözler Hakaret Durumuna Dönüşecek. Bu durumda Utanacakmısınız Merak ediyorum...
Not: Arkadaşı hiçbir şekilde tanımıyorum
Hayır hiç utanmayacam, ben 20 gün boyunca bu arkadaşları hergün iki defa aradım.Kaç defa tamam hesabınıza para gönderildi, sabah hesabınızda görmezseniz tekrar arayın denildi.Her aramamda da notumun Musa beye iletileceği bildirildi.Ama ne geri dönüşü oldu, nede bir ilgilenen.Ertesi gün yine ben aramak zorunda kaldım.
Bakın eklediğim konuşmalarda var; şirketten konuştuğumuz kişi Musa ödemeyi yapmadıysa hesap numaranız bende var yarın ben yaparım diyor.Ertesi gün ki konuşmada da beni ilgilendirmez, Musa kendisi halletsin diyor.Kısacası sıkıldım ve yalan dolanda birşey yazdığım yok.
85 tl lik bir ticaret yaptık.Araba almadık ya, bunun için bu kadar koşturmak zorunda değilim.İşte bugün herkesin önünde söz veriyor akşama tamamlayacağım diye yine tamamlamıyor.E insanoğlu hiç olmasa bi telefon aç - mail at arkadaşım şu kadar iade yapabildim, üstünü yarın sabah göndereyim de. Hiçbir yaklaşım göstermesin, 20 gün sonra parayı ödeyince temize çıksın.Oh ne ala!!! Bende paramı aldım diye utanayım!!!
Tekrar tekrar aynı cümleleri kurmaktan sıkıldım.Ama halen anlamamakta ısrar edenler var.
Ne zaman ki ben r10'a konu açtım hesabıma ödeme geldi.Tekrar ediyorum bana 85 tl koymaz!Belki bir çok arkadaşımız için büyük para değildir.Ama madem ortada ticaret ahlakına sığmayan bir durum var bunu herkes görmeli, sonra bu arkadaştan alışveriş yapacak kişiler bunu bilmeli.
Gersini mg-web bilir, utanırmı, sıkılır mı orasına da karışmam, ben yaptığımız ticarette ki sıkıntıyı dile getirdim, hemde gereğinden fazla bir süre bekledikten sonra.