Merhaba arkadaşlar...
Bakarsanız Ne R10' da nede nette uzun süredir online değilim.
Bu durumu en iyi bilen "
A3raham" nickli Evren Abidir. Burda şöyleydi böyleydi demeyeceğim.Arkadaş haklı verilen söz yerine getirilmemiştir. Çarşamba günü söz verdim ödeme için yani dün. Piyasadan adwords hesapları yüzünden iadesini yapmadığım tek arkadaş kendisidir şu ana kadar. Oda adwords satıp ödeme alamadığım arkadaşlar yüzündendir. Yaklaşık olarak 1000 TL civarı alacağım var piyasada ve bu duruma düşmemdeki sebep ödemesini yapmayan arkadaşlardır.
Dolandırıcılık yapacak olsam ki böyle bişey yapmadım bugüne kadar , 85 YTL ile uğraşmam ve karşı tarafa ekmek kazandığım iş yerimin tel numarasını vermem. Arayan a cevap veririm her zaman, numaramıda karşı tarafın aklında herhangi bi şüphe kalmaması açısından veririm. Ha adama söz verdim doğru msn üzerinden kendisi de biliyor rahatsızlığımı , bu yüzden online değildim uzun süredir.
Arkadaşa şu an 50 hesabımda bulunan 50 YTL yi gönderiyorum.Geri kalan kısmınıda akşama kadar göndereceğim. Telefon ile iş yerime ulaşmış bunlardan sadece 1 tanesi bana iletildi. Ve ben msn den kendisine Çarşamba gününe söz verdim. Perşembe'ye atladı. Neyse canın sağolsun hocam sende haklısın. Ama tek konu , 85 liralık adam değilim bunuda bilmein isterim.
İyi çalışmalar , Saygılar...
ben arkadaşıma inanıyorum sonuna kadar arkandayım.