Mesajı yazıp çıkmak zorunda kaldım, ekleyeceğim dediğim msn konuşmaları eklenemedi.Gece evden online olunca msn konuşmalarınıda ekleyeceğim.
-rep veren arkadaşım, adam *********** değilde, ben yalan mı söylüyorum 18 gündür paramı yada paramın karşılığı olan hizmeti alamıyorum! ve arkadaşın bana verdiği numarayı istisnasız hergün aradım ilgilenileceğini söylendi!tamam 85 ytl büyük para yada değil!
18 gündür r10'a konu açmadım bugün mesajı yazınca paramın bir kısmının gönderildiği söyleniyor ( eve gidince internet bankacılığına girip bakacam artık onada inanmıyorum) Demek ki sessiz kalmamak gerekiyormuş!
Mg-web verdiğin numarayı cevaplayan arkadaş her seferinde aynı şeyleri söylüyor.Musa paranı eft yaptı sabah hesabında diyor ancak sabah oluyor yine olan birşey yok.Yalan söylemeye gerek yok.Madem bir iletişim numarası verildi o numaradan benim sorunuma çözüm bulunamıyorsa ne yapayım ben numarayı, ödediğim telefon parasından başka birşey olmuyor!
Neyse daha fazla anlatmaya da gerek yok, konuşma resimlerinide ekleyeceğim gece benim için olay bitecek.Ödersin ödemezsin çok da önemli değil, yeterki yalan söyleyip oyalamayı bırakın. Başkalarının yapmadığı ödeme beni çok ilgilendirmediği gibi bu nedenle benim hizmetimin yada paramın aksaması seni haklı çıkarmaz.
- rep vermeyen varsa buyursun versin.