Ahmet Şevket Koçali
Müşteri Gönderildi: 17/01/2009 13:55
dün gece güncelleme yapmak için pleskten yedekleme yaptım 300 mb kadar fakat yaptığım günmcelleme başarısız oldu bu yüzden de yedeği geri yüklemek istedim fakat ne hikmetse yedekleme yapmak istediğimde ip leri sordu bende rizecity nin ip sini seçtim yüklendi dedi ama yaptığı şey şu rizecity i ip siz ulu orta yerde bıraktı ulaşmaya çalıştım olmadı sonrasında domainde ftp olmadığını farkettim yeni ftp oluşturdum ki o zaman ftp de tamamiyle gitti... sql bende var ve pleskten altığım yedekleme yi de makineme indirmiştim?

----------------------------
IP Address: 88.235.250.183
Muzaffer AKYIL
Yetkili Gönderildi: 17/01/2009 14:24
Merhabalar,
Anladığım kadarıyla yaptığınız bir hata sonucu siteniz silinmiş. Bu durumda ElitBir VPS müşterilerinin VPS i kullanımlarından oluşacak kullanıcı hatalarını karşılamamaktadır. Yedekler mevcut dediğinizi göz önüne alırsak, sistemin stabil bir şekle getirilmesi ve yedeklerinizin geri yüklenmesi masrafı olarak 50 YTL yi hesabımıza göndermeniz durumunda işlem yapılacaktır. Yada VPS format ücreti olan 30 YTL yi hesabımıza göndermeniz durumunda VPS iniz sıfırlanıp tekrar kullanıma açılacaktır.

İyi Günler.

Muzaffer AKYIL
Sistem Yöneticisi
ElitBir.Net İnternet Hizmetleri

Bu herhangi bir işlemde verdikleri cevap buyrun ortada! 15 dk sürmedi sonrasında kendim yaptım yine...