Arkdaşalar üzerinde baya uğraştım ve sonunda herkesin ihtiyacını karşılayabilecek akıllı botları inşa ettim .Dünyada kullanılmayab bir sistem geliştirdim(Cacheli Bot Sistemi)
Botların özellikleri
Bot 4 ihtimal ile çalışır.Bu ihtimaller şöyledir
- Herhangi bir kelimeyi hedef site aratırsınız.Örneğin ''Tarkan'' diye aratırsınız.Sonra Karşınıza Video SOnuçları Çıkar Oradan istediğiniz herhangi birini seçer yada toplu olarak seçer sitenize eklersiniz..Resimide Hostunuza indirirsiniz..(Manuel Ekleme -resim indirir)
- Herhangi bir kelimeyi hedef site aratırsınız. karşınıza Çıkan Sonuçlar.Hiç Müdahelye uğramadan sitenize otomatik eklenir.Resimide Hostunuza indirirsiniz..(Otomatik Ekleme -resim indirir)
- Herhangi bir kelimeyi hedef site aratırsınız.Örneğin ''Tarkan'' diye aratırsınız.Sonra Karşınıza Video SOnuçları Çıkar Oradan istediğiniz herhangi birini seçer yada toplu olarak seçer sitenize eklersiniz..Resimin direk linkini alırsınız.Hostunuza hiç bir şey olmaz..(Manuel Ekleme -resim indirmez)
- Herhangi bir kelimeyi hedef site aratırsınız. karşınıza Çıkan Sonuçlar.Hiç Müdahelye uğramadan sitenize otomatik eklenir.Resimin direk linkini alırsınız.Hostunuza hiç bir şey olmaz..(Otomatik Ekleme -resim indirmez)
Bunlarla botu istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz...Gelelim Diğer özelliklere
Cache Sistemi
Bu Sistemi DÜnyada kullanan ilk kişi olma gururunu taşıyorum.(bu sistem benim eserimdir

)Bu kadar kendimizi övdükten sonra sistemimizi anlatayım
Bir Bot kullanıldığı server da aşırı derecede cpu kullanır .Bu cpu yüzdesi belirli bir değeri geçtiğinde sunucu sizin hostunuza suspend basar.onlarda haklı çünkü bir serverda bir sürü site var..Bu cache sitemiyle mesela "tarkan" diye arattınız.Karşınıza sonuçlar geldi.Cpu kullnımı zirveye çıktı.ekliyeceğinizi eklediniz.çıktınız birden aklınıza bişeyi eklemeyi unuttunuz veyahut gene tarkan diye aratmanız gerekti yeni şeyler eklemeniz için peşpeşe cpu yu zorladınız bu böyle biraz daha oldumu suspend yemeniz muhtemel.Ama Bizim kullandığımız sistem ile ikinci kez girip aynı kelimeyi arattığınızda karşınıza cache sistemiyle aldığınız html dosya geliyor.Hem Zamandan kazanıyorsunuz hemde cpu dan.1 dk süren arama 1-2 sn yi süreye indirgeniyor hızınız %600 e ulaşıyor...
sistem bazı arkadaşlar için lüzümsüz gereksiz saçma gelebilir.Saygı duyaım onların fikridir.Ancak bu sistem dizi sitleri film sitleri uğraşanlar için çok kazanaçlı oluyor.Hem Gereksiz Cpu kullanımını indirgiyor hemde arama sürenizi azlatıyor..Çok gerekli oldğunu düşünerek bu sistemi yazdım..
Bunlardan Siteden görüntüler...
Sistemi şimdilik izlesene sitesinde uyguladım.İsteğe göre diğer tüm video sitelerine uyarlanabilir.Şimdilik Bot hakkında akılda soru işaretleri bırakmaması için fiyatı az tutucam.Botta istediğiniz her türlü extraları belirtirseniz botumuzu dahada geliştirebiliriz..Öle hizmete sunarız
Fiyat: 35 TL (paypal 20$)
Kodlama dili: php dir
Satış sınırı : 10 kişiye satılcaktır.
Aklınıza takılanları sorabilirsiniz...Bot tamamiyle yasaldır....
Hepinize Saygılar Reklamci54