ZeuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar sizin de daha önce karışlaşmış olduğunuz biçok kişinin kullandığını gördüğünüz eklentiler var mı acaba ? Yani koyacağımız eklentinin her safada gösterilmesi CPU tüketimini ne derece arttırır.Ayrıca tüm sayfalarda gösterilen bİr flash çok yorar mı CPU yu bunu bilmiyordum.
Forum istatistikleri var mesela bunun ajax olanı var.Ya da javascript kodları.Avatar yansıtma efekti vs. var ya da glow yazı efekti.Ruh hali.Daha önemlisi seo kurulumu sunucuyu baya yorar diye duydum.Doğruluk payı var mıdır bilmiyorum :s passiveVid eklentisi de var.Ya da kendi ftp mizden her ziyaretçiye ya da üyeye bir ses dosyası ya da video çektirmemiz bunu dinletmemiz yorar mı ? Önemli bir konu çünkü bende bu konuda muzdaribim.Eminim biçok kişi de benim gibi sorunlar yaşıyordur
Evet Seo Sistemleri Serveri Kasar.Mesela Benim İmzamdaki Forumda Önceden Zoints Seo vardı.Çok Yüksek Derecede Cpu Harcadığından Dolayı VPS ye Geçtim.Sonrasında vBSEO aldım.Eskisine göre daha az kasıyor.Ama Normalin Üstünde yinede.Uzun lafın Kısası SEO Sistemleri vBulletinde Serveri Yoran etkenlerden biri.