Sen ne diyorsun kardeşim:S dünyada Allah kuranmış :s Bu birinci faul. . 2. faul zaten Allah'a inanıyorsan Allah'(c.c)ın herşeye kadir olduğunu bilirsin.Yani Allah'ın izni olmadan hiç bir şey olmaz.Demek ki Allah bu canlıyı böyle yaratmış ki kendi hücrelerini yenileyebiliyor.Sen de diyorsun ki dini yönden izin verilmeyen bir şeye kimse ulaşamaz .. Allah kendisi yaratmış sorgulamak sana mı kalmış (:
Bakın arkadaslar ve was kardesım ben ne dıyorum,benım herhangı bır canlıya yada canlının yaratılıs ve bılım adamının calısmalarına bır sey dedıgım yok ancak Allah'a Sükür Dinimizi biliyorsak onun dedıgı yoldan gıdıyorsak hepimizde Elhamdulıllah Müslümanız.
Ama suna bı acıklık getırelım hocam o zaman siz bana "ne diyorsun sen" dıyorsun.
Dünyada sen Allah'a neye gore inanıyorsun?
Bu sorunun yanıtı size gore ne bılmıyorum ama bana gore Peygamberimizdi
ama Ölümü herkes tatdıgı ıcın(Peygamberlerde dahil)Allah Peygamberımıze bir Önder Kitap gönderdi.Yani ne diye gönderdi?Artık dunyada sen yoksun ve benim soyledıgım emir ve yasakları sen olmadıgın ıcın kımseye acıklayamayız(Tabi bu bir ornekleme ancak yanlısım varsa yazın lutfen)Bunun ıcınde benım soyledıgım emirler,yasaklar vs..Bu Kitabın(Kuran-ı Kerim)içindedir.Sen insanları bu Kitabı ogret Cogaltsınlar ve uysunlar..
Yani degerli arkadasım bizler Allah'a inanmıyormuyuz sanıyorsun ben İmam Hatıp ogrencısıyım(bunun Müslümanlık alakası olmaz ama(sonucta hepimiz Elhamdülilhah Müslümanız)Ve İnanın su anda her iki tarafta gunaha giriyoruz,cunku burada Müslüman oldugumuz halde sanki "Neden Müslümanız"Diye bir tartısma ıcerısındeymısız gıbı bır durumdayız.
Yazımda hatam yanlısım varsa lutfen sen yanlıssın dıyecegınıze neden ve ne sekılde yanlıs oldugumuda acıklayınız..