Bayım siz benim bir şey sattığımı duydunuz mu veya gördünüz mü? Ne kadar ayıp yahu!

O verdiğiniz benchmark burada bahsettiğimiz konu ile iligli değil nasıl anlamıyorsunuz hayret doğrusu! Konuyumu yanlış anladınız nedir? Konumuz "Virtuozzomu daha performanslı yoksa Vmware mi?" sizin verdiğinizde buna dair bir kaşılaştırma yok yok YOK!

Benim size önerdiğim benchmarklardan birini HP bir diğer karşılaştırmayıda PARALLELS yapmış, ne demek ordan burdan alınmış?

Kim dedi size 100 VPS kesin açılır diye? Teorik olarak açalım hadi bakalım bir senaryo yazalım dedim ben size. Mesajlar orada okuduğunu anlayabilen birisine sorun o anlatsın sizin dilinizde.

Yazmayın bayım gereksiz gereksiz, sizin kim ne olduğunuz umurumda bile değil herkes bir artist bir artist nedir çok biliriz havanız mı söndü? Çat çat yazarım bir daha olsun bir daha yazarım bu forumda sizin ne hakkınız varsa benimde o hakkım var bilmem anlatabiliyor muyum?

Hadi bedavadan vmware i aldınız, iki tıklamaylada vps yapıyorsunuz bari diğer insanlara b.k atmayın yahu! Çileden çıkarttınız vallahi koca koca adamlar ne saçma iş bu böyle. Benim bildiğim kadarıylada kullandığınız ücretsiz vmware ile VPS satışı yapmak YASAK yani ha 30 günlük keyle virtuozzo açmışlar ha siz vmware ile vps satışı yapmışsınız ikiside aynı şey yani aynı durumdasınız şikayetçi olduğunuz insanlarla.