mow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok mu zor arkadaşlar okuduğunuzu anlamak? Neyin ne için yazıldığını neden idrak edemiyorsunuz? Örneklerin teorik olduğunu nasıl anlamazsınız? Testle 100 VPS lafları aynı mesajda bile değil, birbirleri ile alakasının olduğunu nereden uydurunuz?
Benchmark olmamasının sebebi bahsettiğiniz şey DEĞİLDİR sadece vmware için benchmark söz konusu değildir. Biraz zahmet edip aşağıda verdiğim şeyleri okuduğunuzda yahu ben ne saçmalamışım diyeceksiniz.
- Donanımla sanallaştırva VS Yazılımla Sanallaştırma: [media]www.parallels.com/r/pdfs/partners/hp/performance_evaluation_of_vt_for_sc_hp_labs.pdf[/media]
- Genel yapı farkları ve yazılımla sanallaştırmanın avantajları: [media]www.scribd.com/doc/6628335/Parallels-Virtuozzo-Containers-vs-VMware-Virtual-Infrastructure[/media]
Gerçi siz komik bulursunuz gene. Yahu ben yıllardır bu iş üzerinde çalışıyorum, okuyup feyz alacağına adamlar hala sallamasyondan şunu yaparsın bunu yaparsın karşılaştıramazsın diyorlar. Al bak HP karşılaştırmış iki farklı sanallaştırma sistemini ne oldu şimdi? İnat ettiniz üzüldünüz sıkıldınız yapmayın yahu bilmiyorsanız mesaja başlarken benim bilgilerime göre veya bildiğim kadarı ile diye başlayın ayıptır yazıktır günahtır resmen şahanın tiplemesi hadisesi. 15 yaşında değilsiniz ki 30 olmuş yaşınız lütfen dikkatli okuyun anlamadıklarınızıda sorun hemen alelacele cevap yazmayınönce oturun bir kere değil onbir kere düşünün sonra yazın.
Kişisel sataşma olursa yazarım, bunun haricinde yazmıyorum anlamak isteyene yeterli bilgi var.
Her iki pdf dosyasınıda inceledim fakat vmware ile karşılatırmalarını bulamadım
neyse bu konu uzadıkça uzar size başarılar biz bildiğimiz yoldan devam edeceğimiz için daha fazla uzatmaya gerek yok 6 yıldan fazladır vmware kullanıyoruz bu böylede sürecek.Memnun olmayanlar yazsın ama şu olayı bırakın sırf lisansların satılması vz şöyle güzel böyle güzel demekden vazgeçin R10 kullanıcıları vz nin ne olduğunu çok iyi biliyor artık.
Konuyu incelerseniz artık virtuozzo ile satan firma sayısı çok çok azaldı üstelil bedavaya trial key verildiği halde..