"EZBER'le" bir yere varilmazki insan belirli bir zamandan sonra ezber yüzünden bildiği bilgileri sürekli pratik yapmadiği sürece o bildiği bilgiyi de unutuyor tekrar yapmadığı sürece insanda bilgi kalmıyor ve bu insanda gerileme kaybına neden oluyor kim ne derse desin ben bunu çoğu insanda gördüm açıkcası insan belirli zaman sonra demek istediğim bazı şeyleri unutuyor sürekli ezber ezber de ben inanmıyorum ki hiçbir insan tutupda sürekli bir konu hakkında ezber yapmaz bu kadar kapasitesiz değildir ancak bilgileri sürekli güncelleme yapar sık sık pekiştirir o konuya yönelir sürekli o amaca bağlı olur ve tekrar yapar o zaman bilgi kalici olur sana da aktarir birşeyler yoksa ezberle birşey olmaz ezberle nereye kadar herşeyin bi sınırı var benim gözümde ezber de öyle belirli bir zaman gelicek ezberdende sıkılıcak insan hani demek istediklerimi bilmiyorum sizlere anlatabildimmi biraz uzun bir cümle oldu arkadaşlar ama açıklayıcı ve net bir şekilde ifade etmişimdir umarım sizlere bilmiyorum ifade ettim mi artık