Blumoon herkes aynı tıynette olacak diye birşey yok. Google adwords veya reklamcılık hususunda sanırım arkadaş çok çok iyi!.. Ama bu demek değildir ki haddini aşacaksın. İnşaallah düzelecek zamanla herşey. Arkadaşın tebrik ettiğim yanı forumda birşeyler yapmaya çalışması, hatta forum için iyiden iyiye çalışması. Ama birde ukalalık (çok bilmişlik!) olmasa çok iyi olacak. Ama dedim ya onu da aşacağız bir zaman sonra. Allaha emanet....
Aylarca geyik konularında yüzlerce post kasan, ne kadar boş muhabet varsa yer alan, sonra üç kuruş verip gold üye olduktan sonra kendini adwords danışmanı ilan eden,Yetmezmiş gibi kendi bilgileri yerine adwordstan copy paste ile "bot" görevi üstlenen birisidir arkadaş.Bütün forum bilir bunu.Amaç nedir yüksek post sayısına ulaşıp gold üye karizması altına saklanıp sonrasında üst düzey bilgili sınıfında görünerek iş yapmaya çalışmak.
Bir şeyler elde edermi eder bilinçsiz olan kimi bulursa iş yapar.Geçenlerde denk geldim bir postuna üyenin birisi adwords hakkında sıkıntı yaşıyor bu arkadaş girmiş "benimle aynı sınıfta olan bir adwords uzmanının desteği lazım ama ben yardım etmem sana sadece firmalatr ile çalışıyorum" diyor.O postunu çok arkadaşa gösterdim epey güldük eğlendik sağolsun.Merak ta etmiyorum değil arkadaş bu işi bu kadar profosyonel olarak yaparken acaba ofis adresi ve vergi bilgileri nedir. Geçtiğimiz 2008 senesinden bu profosyonel arkadaşa ne kadar vergi tahakkuk etmiştir.???