technosystem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu baltalamak demişsiniz ama ben burda konuyla iligli bişey söylüyorum baltalamak nerdE? + istediğin yere reportmu ediyon adminlere şikayet mi ediyon ne yaparsan yap Allaha şükür kimseden korkumuz yok!!
Yaşın 17 Ama Beynin o yaşı kaldırıcak kapasitede değil şuanda sanırım...Bu konu - satış baltalamak olmuyorsa başka ne oluyo ?
Ettim Merak etme,Dahada Bu konuya mesaj yazma

- rep verenleri de biliyorum görüşecez merak etmeyin hepsini biliyorum kimin bana kaç - rep verdiğini falan filan

+ Flood Yapma,banlanman lazım kural ihlalinden,Merak etme - replerin arkası kesilmez,sen devam et

adamzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"technosystem" Arkadasım haklıdır bence cunku ne anlamda kım bunu msn dite degılde misin mısın anlamında okuyor bı acıklarmısın?bencede bosubosuna bir konu ve tartısma meselesı olmuş..
Arkadaşım satıyorum sanane ? kimsebenimeraketmesin diye okunuyor işte ne var yani,dün bi konu açıldı arkadaş msn yada live uzantılı mail alıcaktı,önerdim cokta beğendi,Çiğ köfte bile satılırken ben neden net ortamında Mail adresimi satamıyomuşum ?

OfisSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu bırakın kim neyi satarsa satsın tasası bize mi düşüyor? Talibi çıkarsa satar, çıkmazsa satmaz...
O kadar yani...Teşekkürler..

hakaret etmeyeyim bakalım ne olacak
Sana artık bişey derdimde ...

TakunYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Öyle Birşey Demedim Kimseye Suç Atmadım !!! Yanlışlık Olmuş Dediğim Konu Burda https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...-alinacak.html
TANTAN Kusura Bakma

Önemli değil