etrangar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamam bende kabul ediyorum.sız bana inanmanız lazım ben yenıyım sonucta.ben arkadasım tavsıye ettıgı bır sıteye gelıyorum buradan hemen adres alayım gondereyım kargoyu.r10 arkaasında duracaksa göndereyım.lütfen arkdaslar 65 tl lık adam degılım muamelelerınıze dıkkat.stoklarımızda 5000 adet var araya bır carpı ısaretı koyarsan sadece ürün basına yatımımız bellıdır saygılarımızla.
Burada herkes birbirini tanir arkadaşların dediği gibi pek fazla alışveriş konusunda sorun yaşanmaz ancak sizi kimsenin tanimadiği için tutupda direkt parayı yollamaması bence normaldir bunu çok görmeyin insanlara çünkü dolancilar kapi geziyor burada bence şaşırmayın arkadaşların bu tavrına kim olsa aynı tavırı verirdi size bence bende olsam bende bu cevabi verirdim tutupda kimse pat diye para göndermez size dostum insanların güvenini kazanin ki insanlar size tutupda birden yollasınlar bilmem anlatabildimmi size açık ve net söyleyebildiklerimi alış veriş konusunda, daha sonra sizle olan muhabbetleri ne olur biliyormusunuz?

Ticaretin 2 kurali var al gülüm ver gülüm muhabbetinden çıkar direkt siz söylemeden yollar paranızı siz de ona ürünü teslim edersiniz anlatabildimmi demek istediğimi size sade bir dille, umarım anlatmak istediklerimi yanlış anlamamışsınızdır, konunuzu baltalamak gibi olmasın