evet aynen o garantiye giden makina 64 bit di bana alternatif olarak gönderdikleri makinanın üstündede amd turion x2 64 yazıyo ama yukarda verdiğim resimde gördüğünüz bilgisayar özelliklerinde 32 bit gösteriyo kargoda karışma ihtimali yok sanırım çünkü üstünde ismim yazıyodu kargonun ve ayrıca içinden ne kitapçık nede çantası çıktı sadece kutunun içinde gerekli kağıtlar ve makina şarj aleti falan vardı kasma sebebi nedir onu çözemedim şu yazıyı yazarken bile deli bi şekilde kasıyo nfs oynamak na mümkün arkadaşımda casper notebook var ve benimkinin yarısı özellikli onda bile kasmıyo vista olduğu halde 2 gb ramla şikayet vara açsamda bi cvp vermezler hp firmasında nurcan hanımmı ne vrdı müşteri temsilcilerinin müdürü kadına ulaşmam tam 1,5 ay sürdü sizi mahkemeye vericem dediğim halde hiç bi şekilde geri dönüş bile yapmadılar

benim size tavsiyem aman diyim hp den ne bilgisayar ne laptop nede başka bi ürün alın ben aldım cidden dilim yandı yazıcısıda aynı laptopuda sadece extra yaptıkları kargo gelip kapınızdan alıyo daha hiç bişy fazla yaptıkları yok

bu kasma ekran kartındanmıdır oyundaki veya makinın normal kasması ekran kartı 512 diye biliyorum daha önce gönderdiğim makinada 256 nvidia vardı