hey allahım yaa ben anlatmaktan bıktım sen benimle uğraşmaktan bıkmadın kardeşim ne deyim seni Allah yukarıda.
1.si Firewall sorunlu sen ftp şifresini panel şifresini 10 kere yanlış girersen koruma olarak firewall senin ip ni banlıyorsa benim suçum ne bunda söylermisin?hadi dedim ki ben bu işten anlamıyorum bu işi iyi bilen bir arkadaşa ayarları tekrar gözden geçirttim en az 10 kere ayarları kontrol edildi.Bende yada bir başkasında sorun yokta niye hep sende oluyor söylermisin.
2.si Her defasından sunucuya bk atıyosun e be kardeşim sana ben değil bak dc nin sahibi semih bey ekran görüntüsünü koydu oda mı yalan söylüyo al birde ben koyayım

bu yeterli mi senin için şükrü daha ne yapayım söylesene.
3.sü diyorsun ki sunucu 5 gün kapalı kaldı evet mikrohosting kullandığı hattı eso es den aldığı hattı iptal edince anlaşmazlık çıkınca sunucu kapalı kalmak zorunda kaldı 5 gün.Ozaman geldim tüm müşterilere tek tek izah ettim durumu ÖZÜR DİLEDİM durum için ve anlayış göstermeleri için rica ettim.
Daha neyapayım söylesene Allah aşkına karalamak için sanalbanka.net kötü hizmet almayın demek için elinden glen herşeyi yapıyosun.
bana inanmayan arkadaşlar için söylüyorum verin bir domain ismi hesap açayım kontrol edin sunucuyu 2 3 4 gün.Diğer konuda yaptığın tüm KARALAMALARA tek tek cevap verdim ve hiçbirine tek bir mantıklı cevap vermedin halen yetinemediniz mi