arkadaşlar hp notebook umu garantiye göndermiştim neyse tamiri olmadı yenisini gönderdiler eski notebook 64 bitti bana gönderdikleri makinanın üstünde amd turion x2 64 bit yazıyo ama aşşağıdaki resme bakarsanız
resimde 32 bit gösteriyo onu geçtim ati radeon hd 3450 var inanın şuan şu yazıyı bile zorla yazıyorum bu sayfada bile kasıyor ve 120 gb daha alan var makinanın özelliklerini resimde görüyorsunuz en basiti geçn bi counter strike yükledim 2 adam çıkıca karşıma hareket etmez oluyor
asıl beni çıldırtan olay ise geçen nfsundercover yükledim 2 bilgisayarımada diğer bilg. 256 mb ati radeon ekran kartı p4 3.6 1500 mb ram ve bütün grafikler full olduğu halde gram kasma yapmadan oynuyor fakat laptop ondan kat kat daha üstün olduğu halde araba yerinden gram kıpırdamıyor bırakın şu yazıyı bile yazmıyor 10 defa format attım yok bana bu makinayı sıfır diye yolladılar eş değer diye yolladılar şimdi ben napacam bu hp ye dava açsam sonuç ne olur lütfen bilgisi olan biri konuşsun bu kasma sebebi ve dğer konu için