Bak sevgili arkadaşım; ben mantıklı tüm yorumları severim ve mantıksız yorumlarda yorum yazma özgürlüğümü kullanarak yorum yazarım. Takımına güveniyorsan, gelecek eleştirilere mantıklı cevaplar yazacaksın. Haa, mantıklı cevap yazamayıp olayı kişiselleştiriyorsan, ben sürekli buralardayım ve sinirini sürekli bozarım. Kapiş

Bana 90+2'de beraberliği yakalayıp ve yinede karşı takım şanslıydı cümlesinin bilimsel açıklamasını sunacak varmı?
Fhenix sunar bence
İlk yazdıklarına gelelim.
Burda daha topic açılmışken daha ortada fol yok yumurta yokken sen burda gelip yine yorum yazarsan abidik ubidik yok gömşürse yok 2 tane çakmış falan filan.Sence bunlar mantıklı yorumlarmı ?
Ayrıca şans meselesine gelirsek maçı 90 dakika olarak izledin umarım.
Sivassporun topla oynadığı dakika taş çatlasın 15-20 dakikadır ikinci yarının ortalarına doğru.
Topla oynama oranı dakikalar 30 u gösterirken yani maçın başı olmamasına rağmen %70 lerdeydi.Petkoviç daha 15. dakikadan top oyalamaya başladı.İlk kornerini 50. dakikada attı Sivas.
Belli bir bölümde oyuna biraz ağırlıklarını koydular ve 75 de golü attılar.
Ben maçı gayet açık ve net izledim bence 1-1 i haketmiyorduk Sivas şanslıydı bu benim yorumum.
Sen gidip 4-2 lik maçtan sonra buraya gelip Malatyaspor için 2 tane çakmış yorumunu yapıyorsun ve mantıktan bahsediyorsun öylemi
Bence seninkiler eleştiri değil.Ayrıca sorunu kişiselleştirdiğim yada sana sinir olduğum yok.Kapiş