arkadaşlar hesap açtırırken internet üzerinden işlem yapacagımı yatırdıgım 10bin tl yi transfer etmem gerektiğini ve bugun internet bankacılıgını kullanmam gerekli dediğimde tamam bugun kullanabilirsiniz dediler ve hesap açıldı.33tl 50 krs da hesap ücreti aldılar.cuma günüydü hesap açtırdıgımda.yaklaşık 2 gün boyunca telefonla saçma bir telefon sistemi ve bilinçsiz elemanlar yüzünden menülerce döndüm durdum.
p.tesi oldugunda banka şubesine gidip hesap açtırdım.
ben hesapı ilk açtıgımdada cepbank ı kullanmak istediğimi bildirmiştim.internet şubesindende cep bank tanımlama ,açma-kapama gibi işlemler yapılabiliyor.
cep bank tanımlama işleminde telefonnumaramı yazdım.güvenlik koduı geldi.girdim onayladım.2 dk sonra bankadan biri si arayıp güvenlik için bi kaç soru sordu.geçen kullanmam gerekti.aa o da ne cep bank sisteminiz kapalı.en yakın şubemizden açtırabilirsiniz.ben hergün bankaya gideceksem internet şubesinden ne anladımki.Benden habersiz benim onaylamadıgım poliçeler yapacaklarsa gitsinler titan zincirleri falan kursunlar niye bankacılık yapıyorlarki?