Sorun olmaması için uğraşıyoruz zaten.
Load seviyesi % 3 bile olmayan sunucu kendi kendine durdurmuş litespeed'i
Online olmadığımız için anında müdahale edemedik.
Düzelince kimse düzeldi yazmıyor. Ancak bir kesinti olunca hemen buraya yazılıyor.
Ticket açmışsınız değil mi? Ne güzel. Bekleyin ordan zaten size cevap verilecek.
Bu kesintiler sadece bu sunucularda mı oluyor sanıyorsunuz?
Neden sadece bizde oluyor gibi görünüyor? Çünkü birkaç kişi gerçekten işin suyunu çıkarak bu konuyu tehdit amacında kullanıyor.
Şu forumda birçok hosting sunucusunun uptime'ı kaç? %98 uptime bile aylık kaç saat kesintiye denk geliyor biliyor musunuz?
Belirttiğim gibi konuyu amacından çıkarmayınız.
Bu konu duyuru için açılmıştı. Sorun yaşayanlar ticket ile iletince ilgileniyliyor zaten.
Veysel Bey Sıze Bıse dedım hatırlıyormusunuz msn den ben sızden host almadan once ben aynı anda 9 host fırması ıle calısıyorum bunlarda da benzerı sıstemler var ama onlarda su surec ıcınde 1 kb harıc hıc bırınde sorun yasamadım bu kadar sıklıkla yasamadım acaba neden bole sorunlar oluyor dıye sordunuz mu kendınıze ? once kendınıze sorun sonra bıze bu kadar ısın suyunu cıkarıyorsunuz dıyın sonra bızım tehtıd ettıgımızı soleyın cunku o diğerlerınde bu kadar sorunu bırakın bole bır sorun yasamıyoruz ++ sorun olacagı zamanda saatler oncesınden maillerle haberdar edıyorlar