Sorun olmaması için uğraşıyoruz zaten.
Load seviyesi % 3 bile olmayan sunucu kendi kendine durdurmuş litespeed'i
Online olmadığımız için anında müdahale edemedik.
Düzelince kimse düzeldi yazmıyor. Ancak bir kesinti olunca hemen buraya yazılıyor.
Ticket açmışsınız değil mi? Ne güzel. Bekleyin ordan zaten size cevap verilecek.
Bu kesintiler sadece bu sunucularda mı oluyor sanıyorsunuz?
Neden sadece bizde oluyor gibi görünüyor? Çünkü birkaç kişi gerçekten işin suyunu çıkarak bu konuyu tehdit amacında kullanıyor.
Şu forumda birçok hosting sunucusunun uptime'ı kaç? %98 uptime bile aylık kaç saat kesintiye denk geliyor biliyor musunuz?
Belirttiğim gibi konuyu amacından çıkarmayınız.
Bu konu duyuru için açılmıştı. Sorun yaşayanlar ticket ile iletince ilgileniyliyor zaten.
CGI Error
Couldn't connect to
www.1sevda.net:80: Connection refused
Veysel bey sımdı gene ben mı sucluyum gene bız mı sucluyuz bılmıyorum ama gene sıtelerım gıtttı burdan veysel beye seslenıyoruım burda daha once zgr nıklı arkadasımın nıkını kullanarak sorunları belırttım sıze sımdı sorun ne acaba ?
gene sıtede sorun var ? gırılmıyor bana ne olursunuz dıyınkı sorunlar bıtmıcek benden aldıgınız sıtelere de hıt beklemeyın degerının yukselmesını beklemeyınm dıyın sız en ıyısı bıze cunku her ınternete gırısımde korkarak gırıyorum sıteme gırılecekmı yoksa gırılmıcekmı dıye lutfen bu korkuları asmamızı saglayın
arkası gelmez dertlerimin.......