Selam r10cular bi anımı paylaşmak istedim sizlerle tabi uygun görürseniz Ayıptır sölemesi geçen pazar doğum günümdü 25 ocak neyse konuya gireyim benim gibi olan arkadaşlarım var neyse bunlar böle aa pasta hediye falan süpriz falan ayakları kutladık doğum gününü akşam saatlerinde cafede. Daha sonra oyun falan oynadık falan tam çıkıcaz bunlar asıl süprizi görmedin barış dediler dışarı çıktık gözler kapalı böle kafamı öne eydiler bişiler sezdim zaten sonra bi nişasta döküldü kafama gerisi malum pat pat yumurta kırmaya başladılar tam 18 tane yumurtayı kafama yedim ne üst baş kaldı ne saç ne yüz kaldı her yer yumurta oldu. yumurta adam oldum çıktım sonra herkes gülüyo benim kafadan yumurtalar akıo cafeden çıkarken son sözüm annemin intikamı kötü olacak sözüdü Sonra direk eve gittim evdekilerde güldüler halime baya sonra 2 gün duştan çıkmadım tabi
Sonra nette yaptıgım araştırmalara göre böyle bi olay fenerbahçe eski teknik drektörü ziconun başınada gelmiş meğer bu brezilya usulü doğum günümüş
zicodan bi poz kendimden bi poz koymiyim tanınmıcak haldeyim