Bu konuyla ilgili yapılmış herhangi bir benchmark bulamayacağınızdan emin olduğum için yazdım. Çünkü vmware'in lisansında yapılan benchmarkların kesinlikle yayınlanamayacağı yazıyor, tırım tırım tırsıyorlar anlayacağınız. Buna da inanmıyorsanız gider hiç okumadığınız Vmware-EULA yı okursunuz ve böylece "nette gezinivermekle" bir şey bulamayacağınızı anlarsınız.
Ben çok keklik avladım, avcıyım ruhumda var benim, ondan iddiaya girelim dedim, keşke kendinize güvenip girseydiniz sunucuları ben ayarlardım orası önemli değildi. Teklifim hala geçerli maksat çorba çıksın

Kaldı ki herkes sizin gibi 70 mesajla başlamıyor

maalesef tek tek artıyor bizim mesajlar ondan şu anda 12 deyim ama herhalde sizden başka dünyanın geri kalanı mesaj sayısı mevzusuyla ilgilenmeyecektir. Ben yazıyı yazarken isminize falan bakmadım, sadece "koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi" denmiş ben de durumu düzelttim o kadar, kişisel algılamanıza gerek yok bilmiyorsanız bilmiyorsunuz, bilmemeniz ayıp değil inatla öğrenmek istememeniz ayıp
Bu arada-, buraya yazdıklarım sizi kırdıysa dilerseniz silebilirim, özel mesajla ulaşın.