pamukadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dedicated başka firmadan bakın iyi okumuyorsunuz. DHS'den 1 VPS aldım ve Arkadaşımda dedicated almıştı. Hat muamelesinin aynısı onada yapmışlar. Arkadaş 10mbit aldı ve işlerini yoluna koydu derken DHS arkadaşın hattınıda 2.5mbit e çektiğini söyledi. Arkadaşın elinde sözleşme mevcutmuş. Benim aldığım dedicated Sorunsuz Hosting.NET dendir. oradada aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
Burada dile getirmek istediğim DHS Yada XX firma değil hepsinin bu bir oyunudur. 10mbit veya 20mbit port yazıpda buna güvenerek alıyor ve 1. haftadan sonra hat 2-3mbit arasına sabitleniyorsa. Ya biz salağız yada bu üçkağıtı yapan firmalar ********? Karar sizin
40-50-100ytl nin lafını yapıyoruz tabii bize denilen ve sitelerinde yazan özelliklere göre alıyoruz o makınayı. Karşılığında verilen hiç alakası olmayan %70 hat kayıbı ve performans düşüklüğüne vermiyoruz değil mi? 50 ytl nin lafını yapmıyorsan burada tüm vps yada dedicated sorunu yaşayan arkadaşlara o miktarlarda para gönderirmisin?
sen diyorsunki 10 mbit 20 mbit vpslerde 10 mbit demek Ağ bağlantı hızı demektir. Yollarım para merak etme herzaman müsterilerim memnun kalmadığı zamanda yolluyorum ben . Ama Oturup birazcık windows incelersen nedemek istendiği daha anlarsın sadece karalama yapmak icin yer arıyorsun yap sen karaladğın sürece ne firma batar ne bisi olur haydi selametle kal