Milli Eğitim Bakanlığı'na şikayet edin. Müdürün paçaları tutuşsun. Devletin verdiği eğitim, öğretiminde mi parası olurmuş. Karaktersiz yöneticiler...
Hocam uraşmak istemiyoruz aslında birde şöyle bir durum var milli eğitimde onların arkasında gibi birşey bence şikayet eden olmuştur kesin ama sonuç çıkacağını sanmıyorum devletin adamı devletin adamını her zaman korur , kollar.
Bunlar ******** desem ayıp olurmu...
Olmaz çünkü öyleler
para falan isteyen olmadi yasak galiba
Yasakta dinlemiyorlarki
Adamlar bakanlıktan gerekli paraları alıp okulu geliştiremezlerse kendi yollarınca saçma sapan yollar arıyorlar. Burada aslında okul müdürleri de çok suçlu değil çünkü onlar da onlara gelmesi gereken paraları, eğitim kurum/vakıf/bakanlıklardan alamadıkları için okul borçlarını ödeme yolları arıyorlar. Tabiki kınadığım bir harekettir...
haklısın o konuda ama hademenin parasını , elektiriğini , suyunu vs gibi giderlerini halktan alınmıyor öyle bir durum olsa milli eğitim bakanlığı çıksın desinki kardeşim ben öğretmenlerin aylık paralarını ben veriyorum sizde elektirik su vs gibi giderleri şu isim altında şu miktarı her ay/yıl okula verin o zaman verelim ama böyle saman altından su yürütmek milleti enayi yerine koymak hoş olmuyor milli eğitim çıkıp parasız diyor okul para istiyor çelişki.