kalecikforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. si ben sadece kendi bilgisayarımdan girmiyorum Cafeden ordan burdan vs. vs. ilk kez açmayı deniyorum açmıyor ne panele giriyorum nede ftp ye
2. si cpanel sorununu çözemiyorsanız lisansını alamıyor veyahut aktif olmuyorsa bizim suçumuz nee...
3. sü server değişikliği nedeniyle tam 3 gün kapalı kaldık ve siteme o günden sonra hiç gelne olmadı tüm üyelerimi kapattım.

diğer bir konu ise sunucuyla alakası yok yağız ile kişisel sorunum
Adama güvendik bir dünya para verdim 15 günlüğüne ama tam 5 ay oldu hala bana pavercek şimdi ben bu adama nasıl güveneyim. Hadi siz söyleyin İnsan sözünün eri değilse ne yapmak gerek
sunucu 3 gün kapalı kalmadı yalan söylüyorsunuz 4 veya 5 gün kaldı.Nedenini açıklamama gerek var mı ?Sunucuyu aldığım semih bey kullandığı hattı değiştirmek zorunda kaldı eso es ile anlaşmazlık çıkınca makineler istanbul a taşındı gerekli açıklamayı o günde yaptık r10 halkıda bilir bunu halen bir yerden vurmak peşindesin.Yaptığın her suçlamaya,karalamaya tek tek cevap verdim halen neyin peşindesin söylermisin?Bu son mesajımdı konuyu yöneticilerede bildirdim zaten gereksiz mesajların silinmesi için.Halen burada bir yerlerden vuracak yüzün varsa devam edin ben msn deyim canınız isterse oradan konuşuruz

iyi günler.