Sayfa.Net bu adama vps hizmeti vermişim 3 saatde teslim 24 saat denilmiş makinede 6 vps calısırken gitmiş network resmini afis etmiş cahilliğinden 15 20 vps çalısıtırıyor bir makinede demiş oda yetmezmiş gibi kullandığı vps e 1 haftada virus bulaştırıp makine kasıyor diyerek bahaneler üretmiş ücretsiz format atmışız.
ve iptal talebi vermediği halde kalkmış forumlarda bizim ilişkimiz kesildi adam daha aldıgı domainin parasını ödemedi gözüküyor ve gelmiş buralarda konu açıyor açtı konularda gerçeklerin dışında ifadelerle sanki dedicated ben satmışım gibi lanse ediliyor bu müşteriye sen olsan aferim diyorsan düşüncene saygı duyarım ama benimle konuşurken biraz seviyeli olursanda çok memnun olurum.
Kaçak Windows konusuna gelince bir ara ofise beklerim...
Bu Sözüm Bu konuyu okuyan herkese 2 gün önce özpolatshell in kuyrukacısını bu arkadaş birde ben çamuratayım izi kalsın şeklinde devam ettirme çabasında ama kanıtlar ile herşey ortada çamur döner dolaşır sahibine yapışır.
Beni Ne karıstırıyorsunuz ? demekki gercekten sizde bi sorunlar warda millet r10 a bişeyler anlatmaya calısıyor. ben kurtuldum ya sizden ona sukur ediyorum. Bnmle ilgili konusmayın daha fazla buraya en son sizinle ilgili yazdıgımda ban yedim daha fazla agzımı acmıyacagım. Sizde yorum yapmayın sıkıldım cunku.
timur allah kurtarsın bilader.