Mahlas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konu ile ilgili son mesajımdır.Eğer artık bu cevaptan sonra halen aksini idda ediyorsanız sözüm yok.Konuyu ne için açtım nereye geldi.
1.si sorun tam olarak neymiş söylermisiniz.Benimde sitelerim var sunucuda hadi diyelim ki müşterileri geçtim takmıyorum öğle bir durum olamaz ama diyelim ki öğle olsun.En başta kendi sitelerimin kapanmasını istermiyim söylermisin?Cpanel diyorsun lisans ı alıyoruz 10 gün sonra lisans gidiyor mail atıyoruz cevap gelmeyince gidip bir tane daha alıyoruz cpanel cebimizden fazladan para verip bu mu şimdi bizim suçumuz söylermisiniz.eğer buysa eyvallah sözüm yok haklısınız müşteriler panele giremiyo lisansı aldığımız halde gidip bir tanede alalım deyip panele erişimde sorun olmasın dememiz yanlıştı pardon!!!
2.si ortağımla ikimize ikiside okuyor diyorsun evet okuyoruz buda mı battı şimdi okumamıza rağmen msn sürekli açık telefondan 24 saat ulaşabilirsiniz bu mu şimdi sorun oldu.
3.meseleye gelelim firewall e.eğer sen ftp şifreni 10 kere yanlış girersen paneline 10 kere yanlış şifre girersen ve bunun sonucunda firewall senin ip ni banlarsa pardon ben özür dilrim firewall adına sizden herşeyi sınırsız yapalım hatta kaldıralım firewall ı sunucuda millet cirit atsın değil mi.
Amacınızın ne olduğunu halen anlamış değilim nereden bir açık bulsamda saldırsam uğraşı içindesiniz.sunucuya kötü dediniz herşeyi söylediniz gittim semih beyi aradım böyle bir konu var çıktı koyarmısınız diye.Çıktıyı ben bile koymadım semih beye rica ettim siz koyun şimdi onada yalan derler diye ama halen...neyse bu konu üzerinden son mesajımdı bu ben sürekli msndeyim eğer sorununuz varsa oradan yazabilirsiniz.
1. si ben sadece kendi bilgisayarımdan girmiyorum Cafeden ordan burdan vs. vs. ilk kez açmayı deniyorum açmıyor ne panele giriyorum nede ftp ye
2. si cpanel sorununu çözemiyorsanız lisansını alamıyor veyahut aktif olmuyorsa bizim suçumuz nee...
3. sü server değişikliği nedeniyle tam 3 gün kapalı kaldık ve siteme o günden sonra hiç gelne olmadı tüm üyelerimi kapattım.

diğer bir konu ise sunucuyla alakası yok yağız ile kişisel sorunum
Adama güvendik bir dünya para verdim 15 günlüğüne ama tam 5 ay oldu hala bana pavercek şimdi ben bu adama nasıl güveneyim. Hadi siz söyleyin İnsan sözünün eri değilse ne yapmak gerek