ben bunu sadebe bizimdeğil değil burayı okuyan herkezin görmesi için yazıyorum almışsınız kıytırıktan bi vps host işinize girmişsiniz. İlk Başta adam akıllı bi firma olmnız gerrekiyorr. Ben verdiğim paraya aslında acımıyorumm. Doğru düzgün bir hizmet alamadım. Bi sorun oluyor ara ki bulasın.
Benim tek hatam DOĞRU DÜZGÜN bir firmadan almamış olmam. Buradaki arkadaşlara önerim Paraya kıyın düzgün bir firmadan alın. Kullandıktan sonra parayı verin hizmetine bakın nasıl diye. Bunu en az 10 gün deneyinn
Anlamadığım nokta sunucu iyi giderken bizden iyisi olmuyor 10 dk kapandığı an bizden şerefsizi yine olmuyor.Dikkat edersen konumun içinde 2 gün deneme süresi veriyorum yazıyo 2 defa belirttim bunu.sunucu en son ne zaman kapanmış vps yi aldığım yere semih bey e soralım olur mu?halen gelip burada birşeyler yazabiliyorsun amacın sırf konuyu baltalamak bizi yerden yere vurmak.kimseden ses çıkmıyor yağız sunucu kapalı,kapanıyo,bozuk vs gibi sadece senden çıkıyor.Bende diyorum ki semih beye soralım bizim makine en son ne zaman kapanmış?eğer şikayetin varsa bunu yazacağın yer burası değil bu konuyu baltalamaya hakkın yok.Hosting şikayetleri bölümü var oraya yazabilirsin.Ben kendimede sunucuyada güveniyorum.Elimden geldiğince tüm müşterilerimin sorunlarını öğle yada böyle çözmeye çalışıyorum kimseyi ortada bırakmamaya çalışıyorum.Üniversite nedeni ile ortağım bakıyordu msn e ama ondan önce hiçkimse çıkıp benim bir sorunum vardı yağız sen uğraşmadın çözmedin diyemez.sabah 9 da müşterinin telefonu ile uyanıyordum gecede artık 5 6 ya kadar müşterilerle ilgileniyordum.Burada bunun aksini edecek tek bir müşterim varsa herkesin önünde özür dileyip bırakırım bu işi ve gerekirse kredi çeker tüm müşterilerimin parasını iade ederim.