Mahlas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.si bu şikayeti sadece sizden alıyorum 50 ye yakın müşterim var hiçbirinden böyle bir şikayet almadım.
2.si güvenlik duvarı diyorsunuz firewall i kapattım sırf eğer öğle bir durum varsa düzelsin diye ama halen aynı şikayeti söylüyorsunuz.
3.su buradaki bu parlamanın nedenini sorabilirmiyim.Ben satış yapmak amacı ile burada konu açıyorum konuyu baltalıyorsunuz.Msndeyim orada sorunlarınızı belirtmek yerine niye burası?Dün sırf sizin şikayetiniz üzere r10 da konu açtım belirttiğiniz konu üzerine ama ordanda birşey çıkmadı.

ben bunu sadebe bizimdeğil değil burayı okuyan herkezin görmesi için yazıyorum almışsınız kıytırıktan bi vps host işinize girmişsiniz. İlk Başta adam akıllı bi firma olmnız gerrekiyorr. Ben verdiğim paraya aslında acımıyorumm. Doğru düzgün bir hizmet alamadım. Bi sorun oluyor ara ki bulasın.

Benim tek hatam DOĞRU DÜZGÜN bir firmadan almamış olmam. Buradaki arkadaşlara önerim Paraya kıyın düzgün bir firmadan alın. Kullandıktan sonra parayı verin hizmetine bakın nasıl diye. Bunu en az 10 gün deneyinn