Her mesajında İslam düşmanı olduğunu belli ediyorsun.
Atamızı kullanma bari, dış düşmanlardan değil senin gibi iç militanlardan kurtulmak lazım.
Konuyu report ettim, resmen bölücülük yapıyorsun.
17-03-2007 tarihinden beri bölücülük değilde forumda sorunsuz dururken bu günden itibarenmi bölücülük sayılıyor. Bunu anlamış değilim. Zaten bölücü bir resim olmuş olsa şimdiye kadar 50 kere silinirdi. Yada sizin düşüncelerinize ters olduğu için size göremi bölücü oluyor. Başbakan hazretleri 3 çocuk isteyip nüfusu artırmaya çalışıyor. İleri yatırım yapıyor bazı şeyleri normal göstermek için. Son yıllarda yapılmaya çalışılan, oluşturulmaya çalışılan şeyleri göremiyorsanız kafanızın içindeki sarığı çıkarın.
islamı nerden öğrendin, 1 kere adam gibi sohbet dinlendin mi de yozlaştırmaya çalışıyorlar diyorsun hiç mi yarın ahireti düşünmüyorsun?ağzından peygamber efendimiz hakkında da bir şeyler duysak keşke.
islam karşıtı insanlar her eyleminde atamızı karıştırıyorlar ben amaçlarının hak dinimizden bizi soğutmak olduğunu ve amaçları uğruna büyük atatürkü kullandıklarını düşünüyorum. ve sizde buna kanıyorsunuz. eğer ahirete inanıyorsanız yarın hesap gününde onunda elinde olmadan alet olduğu bu eylemlerden sorumlu olacağını düşünmek gerek.
İslamı, dini görevlerini yerine getirmek için ibadet eden masum insanların duygularını sömürüp, bunu silah olarak kullananlardan öğrendim b4nN3dX. Belki sen böyle düşünmüyorsun fakat Cuma namazından çıkan insanlar gidipte içinde onlarca aydın bulunan bir oteli tekbir getirip yakabiliyorsa bunun adı insanlık değildir. Bunun adı dinde değildir. Bunun adı yobazlıktır. Cem'in söylediği gibi dinle yobazlığı birbirinden ayırmak lazım.