Avagado - Ürün inceleme ve teknoloji sitesi adresinde faaliyet gösteren inceleme sitemize yazar aranıyor.
Seçilen yazarımız ayda 20 ytl alacak ve aylık yazacağı inceleme sayısı 6 olacak. İncelenecek ürünler piyasada mevcutlardan tarafımca seçileceği için kolayca bulabileceksiniz. Zaten çok spesifik ürünler seçmiyorum, olduğunda ben ilgileniyorum.
Ücretin az olduğunu biliyorum. Site para kazanırsa daha yüksek miktarlara çıkacaktır. Açıkçası 6 inceleme en az 60 lira olmalı ama burada benim de beklentim biraz da gönüllülerin olması.
Diğer ricam, lütfen +18 başvursun, üniversitede okuyorsanız tercih sebebi, öğrencilik zor 1 liranın bile hesabını yapabiliyoruz bazen.
avagado.com sitesini inceleyin ( incelemeler nasıl yapılmış, başlıklar nasıl sıralanmış ) ve kendi kullandığınız cep telefonunun incelemesini yazıp
avagado@live.com a yollayın. Mümkünse word olarak. Sadece anlaşılan arkadaşın incelemesini yayınlayacağım, ya da sizler müsaade ederseniz sizinkini de yayınlayabilirim.
Ödeme PTT ile yapılacak, kesinlikle banka havalesi yapmıyorum, geçenlerde 150 liralık havaleye 19 lira ücret ödedim... Ayın belli günü için anlaşırız, mesela her ayın 25'i para yatar gibi, tabii ki incelemeler bittikten sonra. Paranızı katiyen aksatmam, oyun çağını geçtik.
Uyarım şu ki sakın bana yayınlanmış ya da başkasına ait inceleme yollamayın, yapanlar oldu (rezil oldu

) hoş kaçmadı. Genele değil de bazılarına söylüyorum özellikle daha bugün r10 da bir çakal yakaladık, üniversite yarışmasını kendi yapıyor gibi gösterip büyük ödüle sulanıyordu neyse konu dağıldı

Hepinizi beklerim, saygılarımla.