Harun, "sigara içmek öldürür" yazısı da saçma senin için. O enayi arıyor zaten farkettik de, sen de cahil müşteri mi arıyosun?
Sırf kelime oyunu oynadığın için müşterin sana küfür ediyor ve sen bunu 10-15 ytl lik kar için hazmedebiliyorsun.
Madem portun sınırsız, bari trafiğinde GB limiti olsun. Biz öyle belirttiğimiz için senin gibi sunucum hıyar diyene cd alıp koşuyorlar işte.
+ kaçak windows meselesini hiç açmıyorum.
Sayfa.Net bu adama vps hizmeti vermişim 3 saatde teslim 24 saat denilmiş makinede 6 vps calısırken gitmiş network resmini afis etmiş cahilliğinden 15 20 vps çalısıtırıyor bir makinede demiş oda yetmezmiş gibi kullandığı vps e 1 haftada virus bulaştırıp makine kasıyor diyerek bahaneler üretmiş ücretsiz format atmışız.
ve iptal talebi vermediği halde kalkmış forumlarda bizim ilişkimiz kesildi adam daha aldıgı domainin parasını ödemedi gözüküyor ve gelmiş buralarda konu açıyor açtı konularda gerçeklerin dışında ifadelerle sanki dedicated ben satmışım gibi lanse ediliyor bu müşteriye sen olsan aferim diyorsan düşüncene saygı duyarım ama benimle konuşurken biraz seviyeli olursanda çok memnun olurum.
Kaçak Windows konusuna gelince bir ara ofise beklerim...
Bu Sözüm Bu konuyu okuyan herkese 2 gün önce özpolatshell in kuyrukacısını bu arkadaş birde ben çamuratayım izi kalsın şeklinde devam ettirme çabasında ama kanıtlar ile herşey ortada çamur döner dolaşır sahibine yapışır.