KarincaDestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba sizlere birkaç sorum olucak
Mesela 2 Gün içerisinde o deneme olarak alığı resellerden 10 hesap açıp sattı sonra arkadaş ortadan kayboldu nasıl yapıcaksınız sayın microbilisim ? ben yapar demıyorum farz etki öle bişi yaptı konuyu açan arkaadaş anlaşıldı diyor hala birkaç arkadaş mesaj yazıyor fiyat veriyot msn felan veriyor yapmayın arkadaşlar piyasayı bukadar öldürmeyin deneme hesabına Hayır ücreti ödenmiş Hesaba Evet
niye ücreti ödenmiş hesaba evet iki gün deneme süresi verip takip eder 1-2 site acar adam kalkıp 10 tane site kurcak degil zaten 3. site işin içine girerse anlasırılır yani o işte bi iş oldugu o zman hesap durdurulup ödeme yapılması beklenir ayrıca benim anlamadıgım noktada su adam normalde 10 liraya atıyorum 50 gb alan veriyor burda biri konu acıp resel lazım acil ihtiyac dedigi zaman o 50 lira oluyor 200 lira bu şimdi nedir yani siz buna ne diyorsunu ben anlamıyorum aha bu herif düşmüş ihtiyacı var durun bi tepikte biz mi atalım diyorsunuz ne diyorsunuz

ayrıca burda acılan bir cok host vs konusu tamamen gereksiz tam 3 kişiye pm attım hiç geri dönüşüm yok adam actıgı konuyu takip etmiyor madem takip etmicen niye konu acıyorsun bugun biri msn sini vermiş ekledim aradan 10 saat gecti hala msn acacak eger satıs yapmıyorsanız yapmıyoruz diyin burda mal gibi beklemeyelim ve son olarak bazı arkadaşlar cok uyanık zannediyor kendini tr loksyon diyip bilmem nerenin sunucularından yer satıyor lütfen kimseyi keriz durumuna düşürmeyin