medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir adet ben alayım bakalım nası bişeymiş
Tamam listeye ekledim ben komple siparişleri çektim arkadaşlar yanında başka şeyler getiriyorum tedarikçilerde temin ettiriyorum toplatıyorum bekleme zamanımız oluyor gümrükde bana ait fazlaca ürün gelince bekleme süresi uzayabiliyor..Ürünler geldiği gibi hemen dağıtıyorum ilk mesaj atan arkadaşlara mesajlar attım şuan elimde 2 adet vardı forum içinden bugün hemen dağıttım .

[/URL]

Arkadaşlar bizzat kullandım ve yorumlarımı sizlerle özgün olarak paylaşmak istiyorum. Kolay olması açısından kendi deneyim yorumlarımı madde made olarak yazıyorum.

- Kamera girmesinin yasak olduğu yerlerde örneğin müze , önemli bir görüşme , her türlü görüntüyü elde etmek için çok ideal olduğunu öncelikle vurgulayayım.

- İş görüşmesine gittiniz veya toplantınız var yeni işler bağladınız hem ses hem görüntüleri kayıt edebilir saklayabilirsiniz..Kimse hakkını yeme veya bir iş bağlarken biriyle görüşme yapıp söz alırken herşeyi ispata dökersiniz.

- Öğrenciler için bulunamayacak nimet girdin derse kayıt et defalarca gel evde tekrar tekrar geri al dinle.

- Bir olayı görüntülerken ortamda arkadaş kalabalık noktalarda konuşma esnasında... Ben bugün örnek olarak 15 dakika boyunca çarşıda gezerken üzerimde cebime takıp gezdim eve geldiğimde izlemesi çok zevkli insanların doğal halleri hiç görmediğin bir hal veya olayıda çekiyor olabilirdim

- Bana göre insanın hayatını değiştirebilecek birşey bu ya...Ani çekime girebiliyor aynı anda sesde kayıt ediyor

Ürünü şarzı direk usb'den kapalıyken yapılabiliyor arkadaşlar ben direk kendi kelimelerimle kendim kullanıp test ve analiz edip yazıyorum sizlere görüntü kalitesini hiç anlatmim boyundan büyük marifetler....