Ben Kisaca Strato hakkinda bir bilgi vermek istiyorum.Cunki 1 yillik bir sozlesme ile stratodan makine kullanmistim.Bazi bilgilerimi burda paylasmak istiyorum.Insallah faydasi olur sizlere..
Oncelikle serverleri uptime olarak kesinti durumu olarak gercekten ust seviyede ve super serverler.Yani ben 1 yil kullandigim serverde ki bu server 1 gb ram 250 gb hdd li bir kucuk duzeyde serverdi ve bu serverde 5 ila 25 k arasinda 6 site barindirdim hic bir sorun yasamadim.Yani serverleri mukemmel..Ancak....
Bu stratodanun oyle bir anlayisi ve isleyisi varki akillara zarar olsada aslinda normal seyler.Neler peki.Kesinlikle lisanssiz,illegalvvarez dosya site barindirtmazlar.Bu arkadasimin ben isini baltalamak istemiyorum ama alisveris yapacak arkadaslarinda bunlari dikkate alarak alisveris yapmalarini,satis yapan arkadasinda baskalarini yanlis yonlendirme yaparak ilerleyen zamanlarda cok buyuk dertlere ve sorunlara sebeb olmamasi icin soylemek istiyorum.
Yukarda dedigim gibi kesinlikle vvarez ,lisanssiz sitemler,vb gibi her turlu illegal seyde buyuk sorun cikartmakdadir.Ne gibi sorunlar dersek.Mesela ilk gelen sikayette direkt olarak sorgusuz sualsiz serveri kapatirlar.Ve size bir mail veya telefon ile ulasip durumu belirtirler.Sizde ok gerekli durumu duzeltip kurallara uygun hale getirecegim dediginizde serveri acmazlar

. Sizden bu sikayet alan illegal veya vvarez veya lisansiz sistemi kaldirmaacaginiza dair bir yazi ve altinda adiniz yoyadiniz ve imzanizla birlikde alman vatandaslik kimliginizin fotokopisi ile birlikde fax isterler.Ve bunlari gonderdiginizde yaklasik 1 hafta icerisinde serveri acarlar ve sizin o sikayet konusu olmus site vs dosyayi silmenizi beklerler 24 saat icinde duzeltmesseniz serveri tamamen kapatirlar.Ve sizin sozlesmeniz isterse 1. ayinda olsun kalan 11 ayi sizden alirlar ve mahkemelik olursunuz.2 Arkadasim ceza yedi bu strato yuzunden biris 23.000 euro biri 6000 euro.Yani stratodaki serveri bu isler isin dusunene felan varsa sakin derim hemde sakin.
Bu satis yapan arkadasimizla konustugumuzda bize film vs herseyi sunabilirsiniz dedi kendisi ve ben cekildim geri

Cunki Dunyada Almanya hukumeti gibi internette film ve muzikle savasan baska bir ulke daha bilmiyorum.Hic affetmiyorlar.hemde hic..Kaldiki strato gibi alman kokenli bir firma ve bu firmada hic izin vermezler aman dikkat cok buyuk cezalar var..
Saygilarimla
Not : Amacim satis baltalamak veya herhangi birsey dgeil tamamen strato hakkindaki bildiklerim ve goruslerimdir.