Arkadaşlar bir tane kendi yaptığım bir site var teması sadece joomla geri kalan heryeri bana ait scriptimi takas yapmak istiyorum nedenide botlu video scriptine ihtiyacım var sıfırdan kendim yapmak isterdim ama vaktim hiç olmuyor bunun için botlu birşeyler lazım bendeki script bir eğitim portalı tarzında birşey amaclı açmıştım hiç ilgilenmek nasip olmadı işe girdiğimden beri ama siteye hemen hemen hergün üye geliyor birşey eklemediğim halde
Scriptimin içeriği haber Bölümü, Forum, Sınırsız Video Ekleme Manuel olarak (mpeg, avi felan) , Program ekleme bölümü nereden eklerseniz sizin sitenizdeymiş gibi gösterior. Anket, Ve gelişmeye açık bir portal sitemin demosu Php videolu anlatım, Photoshop videolu dersler, illustrator videolu anlatım, freehand videolu dersler, Dreamweaver videolu anlatım, Web tasarım dersleri, Grafik Tasarım , Flash Dersleri, Html Videolu dersler, Resimli anlatım, CorelDraw Videolu anlatı

Aradığım script özellikleri flash olarak script ekleme resim galerisi olursa çok iyi olur ya kısaca Film Izle Online Sinema izle Indirmeden Film Izle full DIZI IZLE bedava yabanci sinema izle Muzik dinle eski turk filmler turkce film izle yukle chat sohbet filim Bedava Film izle - Bedava Dizi izle! Online video, film, dizi izle! dizi port, canli di tarzında bir script ama botlu olsun mümkünse