Ücretsiz seo danışmanlığı demek, profesyonel bir hizmet demek değildir zaten.
Ben yapıyorum zaman zaman hakettiği yerde olmadığını düşündüğüm idealist sitelere.
Ben profesyonel SEO cu değilim ama bu işin mantığını, tekniğini ve taktiğini yakından takip ediyorum ve yeni fikirler üretebiliyorum.
SEO yardımı yaptığım siteler konusunda da çok seçici davranıyorum. Ücretsiz SEO analizi yazdım her gün 10 tane site geliyor. Ama ben sadece içeriği kendine ait olan faydalı ancak hakettiği yeri bulamamış sitelere yardımcı olmaya çalışıyorum.
Ama bir sürü dizi izle, film indir, genel forumi flash oyun gibi siteler gönderenler oluyor. Bunlara neden ciddi ciddi seo yapayım. O adamın hiti artınca benim elime ne geçecek parayı o kazanacak. Ama biri kendi hazırladığı photoshop derslerinden oluşan bir tutorial site yapmıştır vaktim gücüm yettiğince sonuna kadar yardım ederim.
Ayrıca Seo Analizi demek başka bir şey. SEO danışmanlığı başka bir şey. SEO optimizasyon başka bir şey.
SEO 3 adımdan oluşur.
1)içerik olarak seo (arama motoruna içeriği doğru okutabilme doğru anahtar kelime politikası belirlenmesi)
2)kodlama olarak seo (google botun rahat dolaşması için kod ve dahili link düzenlemelerinin yapılması)
3)harici link stratejisinin geliştirilmesi.
Ben sadece 1. ve 2. adımla ilgili analizler yapmakta ve önerilerde bulunmaktayım.
Bugüne kadar yardımcı olduğum insanlardan güzel geri dönüşler alıyorum.
Ancak sizin bir forum siteniz, bir ***** siteniz, bir dizi izleme siteniz varsa. Verin parayı adam gibi seo yaptırın. Kimse size bedava seo yapmak zorunda değil.
Hit yapınca parayı kim kazanıyorsa masrafları da o ödemeli. O nedenle para kazanamayacağınız alanda seo yaptırmayın.
saygılar