Konuda herkes ülke Başbakanı hakkında " tayyip " diye telafuz ediyor. Sevmeyebilirsiniz ve hatta ben de sevmiyorum ideolojisine karşıyım ama bunu aşağılayarak değil , sandığa gittiğimde söyleyeceğim kendilerine , kullanacağım OY ile.

Bir ülkenin , hele ki bu ülke şanlı bi' geçmişe sahip ve yüzlerce ulusu bünyesinde barındırıyorsa Başbakanına böyle konuşamazsınız. Şimdi çıkıp biri dilekçe verse r10.net inceleme altına alınır. Aklınızı başınıza alın , bilgisayar başından böyle sadece sözlüğe " entry " girer gibi iletiler girmeyin , konuştuğunuz şahıs ülkenin Başbakanı. İyi ya da kötü bu ülkenin dış dünya'da temsilcisi. Ben seçmedim o seçmedi biz seçmedik onlar seçmedi , bu adamlar %47 oy ile iktidar oldu be güzel kardeşim , sen , ben , o vermedikde ilahi güç ile mi geldiler iktidara. (: Beğenmemekte özgürsünüz fakat eleştirirken sınırlarınızı bilmeniz lazım.

Kimsenin savunuculuğunu yapmıyorum ben sadece ülkemin temsilinde yetkili şahıs hakkında biraz daha düzgün iletiler girilmesi taraftarıyım.