Alıntı
BEnce arkadaş doğru söylüyor, yabancı sitelerde kazanç oranları yüksek, ama Türkiyede çok para kazanan o kadar site yok, bu yüzden kazanç oranı mesela her ay 200 olan bir site 1 ay sonra 3000 dlar kazanırsa incelemeye alınır, ayrıca normalde kazançları yüksek sitelerde takip edilmekte, ki bunda haklılarda çünkü artık Türk mantığını çözmüşler, her kazançlı şeye bir önyargıyla yaklaşılıyor.
Yahu forumda bile görünce şaşırıyoruz vay anasını şu siteden şu parayı kazanmış diye hemen inceliyoruz Google niye incelemesin ?
ama senın bu mesajın biraz abartı olmuş google insan yiyen bir canavar değil
Ayrıca arkadaşa eksi rep vs. verilmeside doğru değil, ne kazanıyorsa kazanıyor bu kımseyı alakadar etmez sorununu sormuş herkes başka birşey söylemış...
Bilen yazsın bilmeyende bakmasın bence daha iyi
çok teşekkür ederim.
söylemek istediğim son şeyler;
1- aylık 4.000 dolara yükselmiş olan bir hesabım sebep söylenmeden kapatıldı aylar önce. sebebini söyleyin diye çok üsteledim söylemediler. yok gizli tutma hakkına sahipmişler. hit organik di google yahoo diğer arama motorları ve direk trafik. hile mile olayları nı söylememe gerek yok zaten. amatör değiliz bunlara girecek kadar.
2- a site si ile yaptığım başvuru "tamamlanmamış site" olarak geri döndü. bir ay önce aynı sitenin koplasını farklı bir domainde le amerikadan başvurdum. Pek bi ilginç durum ONAYLANDI ! hemde çok kısa bir sürede.
3-Google Türk adsense genel müdürüne bir dergi röportaj yapmış sorulan bir soru "Diğer google adsense bürolarından daha katı kurallar uygulandığı söyleniyor doğrumu ? bu soru neden soruluyor ?
4-Bu işe yıllarını vermiş insanlar neden amerikada ki arkadaşları adına adsense açıyor ?
5-Nette gezerken çoğu yabancı sitede adsense var ve inanırmısınız bu siteler sizlerin olsa çoktan banlanmış olurdunuz. Neden onlar banlanmıyor acaba ? (söylemek istediğim siteleri sizlerde görmüşünüzdür)
yeter bu kadar. Allah aşkına bilinen gerçeği bana ispatlatmaya çalışmayın. bu işe yıllarını vermiş her kez bunun bu şekilde olduğunu biliyor r10 da da yıllarını bu işe vermiş insanlar tarafından söylenmiştir bu konu. Ben ne sordum neyi ispatlamak zorunda kalıyorum. Ama tek üzüldüğüm nokta Türk Google adsense çalışanlarının yaptığı gibi burada da çoğu arkadaş google dan çok google cu olmuşlar. Lütfen tam bilmeden yaşamadan kendi düşüncenizi savunmaya kalkmayın eğer bir fikir de bulunacaksanız bi araştırın tecrübesi olan insanların söylediklerini dinleyin. İnanın bana düşündüğünüz gibi değil gerçekler.