Merhaba arkadaşlar. Birçok kategoride açmayı düşündüğüm sitelere scriptler yazdırılacaktır. Haber, arkadaşlık, ilan, oyun, forum, portal vb. kategorilerde sıfırdan yazacak veya hazır sistemlerde değişiklik yapabilecek, tasarımını değiştirebilecek birini arıyorum. hangisinin hazır sistem hangisinin sıfırdan olacağına, işi alan kişiyle görüştükten sonra, onla da istişare ettikten sonra karar vereceğim. Scriptler php olacaktır. Toplamda 15den fazla script yapılacaktır. Aradığım kişinin istanbulda olması tercihimde çok etkili olacaktır. yüzyüze görüşmek istiyorum. uzun süreli bir iş olarak düşünebilirsiniz. acil olarak istediğim scriptler olabileceği gibi, geniş zaman vereceğim scriptler de olacaktır. birden fazla iş olacağı için vereceğiniz fiyatları da ona göre değerlindirmeniz gerektiğini düşünüyorum. ödeme konusunu görüşmede hallederiz. bir sorun olacağını zannetmiyorum. her iki tarafında mağdur olmayacağı şekilde bir ödeme planı çıkartılır.
Lütfen bu işi hakkıyla yapabilecek, iş bittikten sonra da gerektiğinde teknik destek sağlayabilecek kişiler p.m atsınlar. p.m lerinizde msn ve telefon numarası yazın lütfen.